Vernietiging door middel van Degaussen van de datadragers

Degaussen is de snelste en eenvoudigste manier voor het wissen van uw data! Erasure Degausser is een zeer krachtige elektromagneet voor 100% ultrasnel verwijderen van data van harde schijven en back-uptapes.Met een Degausser wordt een opslagmedia aan een zeer sterk magneetveld onderworpen, waardoor alle opgeslagen gegevens volledig worden gewist. Ontrack Eraser Degausser genereert een magnetisch veld van 10.000 Gauss in het opslagapparaat, met een piekwaarde tot wel 18.000 Gauss aan de oppervlakte.

Gecertificeerde wissen van geheime informatie

Het Noorse National Security Agency (NSM), een het bestuursorgaan dat verantwoordelijk voor Noorse nationale veiligheid, inclusief informatiebeveiliging, heeft onze Degausser goedgekeurd voor het wissen van geheime informatie op magnetische gegevensdragers.

Veiligheid

Vertrouwelijke gegevens op datadragers zoals tapes en harddisks kunnen 100% zeker en veilig worden gewist. Dit elimineert het risico dat gevoelige gegevens in verkeerde handen vallen. Wij wissen niet alleen de gegevens van laptops, servers en systemen, maar ook van tablets, smartphones, losse harde schijven en andere opslagsystemen.

Kwaliteit

Als u een Degausser gebruikt om magnetische media te wissen, krijt u de beste kwaliteit. Restsignalen van eerdere opnames worden volledig verwijderd en is de harde schijf onbruikbaar gemaakt voor hergebruik. Dit proces is onomkeerbaar en definitief.
nl_NLDutch

Hoe kunnen we helpen?