Datacenter ontmantelen

Veilige verhuizing, vervanging of afvoering van uw datacenter componenten.

Datacenter management binnen uw bedrijf of organisatie vereist een zorgvuldig geplande aanpak. Niet alleen als het aankomt op datacenter onderhoud, maar ook wanneer uw organisatie haar datacenter of serverruimte gaat verwijderen, vervangen of verhuizen. Er komt veel kijken bij datacenter demontage en afvoer. W3E biedt een gespecialiseerde dienst voor het volledig en veilig afvoeren van de componenten uit uw datacenter, zodat u zich zorgeloos kunt richten op uw kernactiviteiten. Of het nu gaat om het vervangen of ontruimen van servers, switches of andere cruciale apparatuur; W3E staat garant voor een zorgeloze demontage en afvoer van de componenten.
young man holding ethernet switches wires
young network engineer holding ethernet switches

Datacenter demonteren

Bij het demonteren van uw datacenter of demontage van de computerruimte zorgen wij ervoor dat belangrijke componenten (zoals servers, maar ook andere apparatuur) op een verantwoorde manier worden verwijderd en afgevoerd. Onze gecertificeerde aanpak en ons ITAD-plan waarborgen dat data op een veilige manier wordt behandeld en dat u volledige controle behoudt over waar uw componenten naartoe gaan. Bij W3E begrijpen we dat dataveiligheid, betrouwbaarheid en milieuverantwoord recyclen cruciaal zijn in dit proces.

Afvoer van componenten uit uw datacenter of serverruimte

Wat betreft de afvoer van de gedemonteerde apparatuur, kunt u erop vertrouwen dat dit op een milieuvriendelijke wijze wordt gedaan. W3E is toegewijd aan het minimaliseren van onze ecologische impact en zorgt ervoor dat alle materialen op een duurzame manier worden gerecycled.

Zo gaan wij te werk bij W3E

Ontvang een waardebepaling

Ontang een offerte op maat

Transport van uw ICT apparatuur

100% veilige datavernietiging

Integrale ontruiming van uw datacenter; en dan?

Wanneer u kiest voor een integrale ontruiming van uw serverruimte, moet uw ergens naartoe met de componenten die hierbij vrij komen. Onze specialisten kunnen de componenten voor u afvoeren na demontage, met oog voor detail en met inachtneming van alle relevante veiligheidsnormen. U kunt rekenen op een betrouwbare service die uw datacenter componenten afvoert volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en zorgt voor een milieuvriendelijke verwerking. Vaak kunt u ook nog eens een aantrekkelijke vergoeding krijgen voor ICT-apparatuur uit uw datacenter.

Gecertificeerde datavernietiging

Datavernietiging is een belangrijk aspect bij het ontmantelen van een datacenter. De gevoeligheid rondom het beschermen van vertrouwelijke (bedrijfs)informatie vereist een zorgvuldige aanpak. W3E zorgt ervoor dat uw vertrouwelijke data op de gedemonteerde componenten en IT-hardware volledig en onherstelbaar worden vernietigd. Onze datavernietigingsprocessen voldoen aan de hoogste normen voor beveiliging en privacy, en we bieden certificaten aan als bewijs van deze vernietiging. U kunt erop vertrouwen dat wij uw data op een veilige en compliant wijze behandelen, zodat u met gemoedsrust uw datacenter kunt ontmantelen. Kies voor W3E en waarborg niet alleen de integriteit van uw hardware, maar ook de vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Datacenter ontmanteling door W3E

Veilige demontage van uw datacenter

Snel, betrouwbaar en veilig

VIHB en WEEELABEX gecertificeerd

Verantwoorde afvoer van de componenten

Gecertificeerde datavernietiging

ITAD-plan en volledige certificering

Ons uitgebreide ITAD-plan zorgt ervoor dat uw afgedankte IT-hardware op een milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd, terwijl waardevolle materialen worden gerecycled. Door te kiezen voor W3E, omarmt u niet alleen een verantwoorde ontruiming van uw serverruimte, maar ook een duurzaam beheer van uw IT-assets. Onze volledig gecertificeerde aanpak en aandacht voor dataveiligheid maken ons de ideale partner voor een zorgvuldige en ecologisch verantwoorde ontmanteling van uw datacenter.

Datacenter ontmanteling door W3E: snel, betrouwbaar en veilig

Kies voor het verantwoord ontmantelen van uw datacenter met W3E. Wij garanderen een snelle, goede en zorgvuldige aanpak, ondersteund door onze volledig gecertificeerde processen en toewijding aan milieuvriendelijk recyclen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en hoe wij de ontmanteling van uw datacenter op een veilige en milieuvriendelijke wijze voor u uit handen kunnen nemen.

Veelgestelde vragen - Datacenter ontmantelen

Nee. Het is de bedoeling dat u zelf als bedrijf voor het loskoppelen van de apparatuur zorgt. Vervolgens zal W3E de vrijgekomen componenten snel, betrouwbaar en veilig afvoeren, voor datavernietiging zorgen en de hardware vervolgens milieuvriendelijk recyclen.
W3E begrijpt dat het ontmantelen van uw serverruimte of datacenter een gevoelig proces is. Wij zijn VIHB- en WEEELABEX-gecertificeerd. U kunt er dan ook vanuit gaan dat uw met een professionele partner te maken heeft. W3E zorgt ervoor dat vertrouwelijke data onherstelbaar vernietigd wordt. Onze datavernietigingsprocessen voldoen dan ook aan de hoogste normen voor beveiliging en privacy. Bovendien ontvangt u na afloop certificaten als bewijs van de datavernietiging. W3E neemt haar verantwoordelijkheid en waarborgt de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens.
nl_NLDutch

Hoe kunnen we helpen?