Opkopen ICT apparatuur

Wij kopen uw oude en overtollig IT hardware.

Overtollige hardware stapelt zich al snel op. Het neemt onnodig ruimte in en draagt niets meer bij aan uw bedrijf. Bij W3E begrijpen we dat het beheren van overtollige en oude ICT hardware en telecomapparatuur een uitdaging kan zijn. Gelukkig bieden wij een volledige dienst aan voor het opkopen van uw hardware, waarbij we u volledig ontzorgen. Dankzij W3E hoeft u zich niet druk te maken om wat er gebeurt met bedrijfsgevoelige informatie op uw datadragers en de afvoer van uw ICT hardware. Dankzij onze opkoopservice kunt u extra winst genereren en uw duurzaamheidsscores verbeteren.

Apparatuur overname service van W3E

W3E haalt uw overtollig IT hardware op en zorgt voor een veilige en verantwoorde afvoering volgens de EU wet- en regelgeving.

Eigen ophaal service

Wij halen uw apparatuur op een afgesproken datum en tijd op

Registratie ICT apparatuur

Uw apparatuur wordt geïnventariseerd en geregistreerd

Taxatie restwaarde

We doen een taxatie van de restwaarde en bieden een eerlijke vergoeding

Dataverwijdering met Blancco software

Permanente verwijdering van achtergebleven data op uw hardware

Volgens EU wet- en regelgeving

Verwerking van uw apparatuur volgende EU wet- en regelgeving

Uitbetaling restwaarde

De restwaarde van hardware wordt aan uitbetaald.

Waarde overtollige ICT-apparaten


Heeft u gebruikte of overtollige apparatuur, maar wilt u wel de maximale waarde benutten zonder de bijbehorende kosten te dragen? W3E is gespecialiseerd IT hardware opkoper. Wij dragen zorg voor de logistiek en verwerking van uw oude hardware, terwijl u profiteert van een aantrekkelijke restwaarde. U kunt de restwaarde bijvoorbeeld weer gebruiken voor de aanschaf van nieuwe hardware, waarbij uw bedrijf de ‘Return on investment’ (ROI) van zijn IT-infrastructuur kan verhogen terwijl u een upgrade uitvoert. Bovendien draagt u bij aan een circulaire economie, omdat diverse componenten kunnen worden hergebruikt of gerecycled.

Welke hardware kan ik laten opkopen?

Bij W3E kunt u al uw ICT hardware laten ophalen en afvoeren. Denk hierbij aan computers, monitoren, laptops, printers, servers, datadragers, telefoons en meer. Of het nu gaat om een oude laptop, pc of kapotte printer; W3E zorgt als IT opkoper voor een eerlijke restwaarde en een correcte afhandeling en verwerking.

Milieuvriendelijke en duurzame oplossingen

Wilt u op een milieuvriendelijke en duurzame manier afstand doen van uw oude apparatuur? Bij W3E bent u aan het juiste adres. Wij staan voor een verantwoorde en veilige verwerking van uw gebruikte ICT- en telecom hardware, volgens de hoogste normen van de EU. Zo’n 70% van uw overtollige ICT hardware wordt hergebruikt en 30% wordt benut voor recycling. Zo draagt u bij aan een circulaire economie. Door uw bedrijfsmiddelen een tweede leven te geven, voorkomt u de productie van elektronisch afval en de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de productie van nieuwe apparatuur.

Hardware laten opkopen door W3E

W3E heeft jarenlange ervaring met het opkopen van ICT apparatuur van bedrijven, overheden, banken, scholen en stichtingen. Wij hebben een eigen verwerkingsruimte waar we jaarlijks meer dan 160.000kg aan hardware kunnen verwerken. Kiest u voor W3E, dan kiest voor een maatschappelijk verantwoorde, veilige en milieubewuste aanpak voor het opkopen en afvoeren van uw overtollige ICT hardware. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het laten opkopen van uw hardware? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Veelgestelde vragen - Opkopen ICT apparatuur

U kunt een inventarisatielijst opstellen van de hardware die u wilt aanbieden. Vervolgens kan
W3E een inschatting maken van de te verwachten restwaarde. Zo weet u snel of u nog een
aantrekkelijke vergoeding kunt krijgen voor uw oude hardware.

We streven ernaar om u binnen drie werkdagen een voorstel te doen. Hoe duidelijker de aangeleerde inventarisatielijst, hoe sneller wij dit in orde kunnen maken voor u. De definitieve dopkoopprijs kunnen we echter pas vaststellen als we alle hardware hebben nagelopen in ons servicecenter. Het gehele proces van ophalen, taxeren, datavernietiging en het uitbetalen van de restwaarde neemt maximaal 30 dagen in beslag.
Jazeker. U krijgt een overzicht met alle opkoopprijzen van de hardware die we bij u opgehaald hebben. Zo ziet u precies de restwaarde elk afzonderlijk apparaat.
Zodra uw apparatuur door W3E is getaxeerd, ontvangt u een overzicht en een handlings-nummer waarmee u W3E een factuur kunt sturen. De restwaarde wordt daarna binnen 7 dagen aan u uitbetaald.
nl_NLDutch

Hoe kunnen we helpen?