Zakelijke dienstverlening

Op maat gemaakte IT-oplossingen voor uw organisatie.

Wat voor bedrijf of organisatie u ook heeft binnen de zakelijke dienstverlening, één ding hebben zij allemaal gemeen; de behoefte aan maatwerk circulaire IT-oplossingen. Gemakkelijk, betrouwbaar en duurzaam. W3E ontzorgd u van A tot Z op het gebied van IT-services.

Moderne IT-oplossingen

Bent u in het bezit van overtollige hardware? W3E kan u helpen bij de verwerking hiervan. Zo kopen wij gebruikte ICT apparatuur op voor een eerlijke vergoeding. De oude hardware kan na datavernietiging opnieuw worden ingezet, zowel binnen als buiten uw bedrijf. Is de apparatuur niet geschikt voor hergebruik, dan zorgen wij voor duurzame en milieuvriendelijke recycling. Ook voor het ontmantelen van uw serverruimte of datacenter kunt u bij ons terecht. En dankzij onze eigen haal- en brengservice, hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport van uw oude hardware.

IT-diensten voor de zakelijke dienstverlening bij W3E

Bij W3E ontzorgen wij uw organisatie of bedrijf van A tot Z. Wij bieden u de volgende IT-services:

Opkopen van ICT apparatuur

W3E koopt gebruikte IT apparatuur tegen een eerlijke vergoeding. Zo levert uw oude hardware nog wat op.

ICT haal- en brengservice

Met onze eigen haal- en brengservice bent u verzekerd van een betrouwbaar en verantwoord transport van uw overtollige hardware.

Datavernietiging

W3E biedt 100% veilige en onherstelbare datavernietiging zodat gevoelige (bedrijfs)informatie niet in verkeerde handen kan vallen.

Hergebruik van ICT apparatuur

ICT apparatuur hergebruiken, doneren aan een goed doel of beschikbaar stellen voor uw eigen medewerkers. Duurzaam en milieuvriendelijk.

Recycling

Apparatuur die niet meer geschikt is voor hergebruik? Die recyclen wij op een milieuvriendelijke manier.

Ontmantelen van serverruimtes

Vlotte, veilige en betrouwbare ontmanteling van uw serverruimte of datacenter.

Bij W3E bieden we uitgebreide IT-diensten voor de zakelijke dienstverlening, waarmee we uw organisatie of bedrijf volledig ontzorgen. Hieronder vindt u een overzicht van de diverse services die wij aanbieden:

Opkopen van ICT apparatuur
Het opkopen van ICT-apparatuur is een van onze kernservices bij W3E. Wij geloven in het belang van het maximaliseren van de waarde van uw oude hardware. Ons proces begint met een grondige evaluatie van de gebruikte IT-apparatuur die u wilt verkopen. We hanteren een transparant en eerlijk prijsbeleid, waarbij we rekening houden met factoren zoals de leeftijd van de apparatuur, de staat waarin deze verkeert en de marktwaarde ervan. Door te kiezen voor onze opkoopdienst, kunt u erop vertrouwen dat uw oude hardware nog iets oplevert, wat kan helpen bij het financieren van nieuwe investeringen in IT of andere bedrijfsbehoeften. Bovendien dragen we zorg voor een vlotte afhandeling van het proces, waarbij we streven naar een win-win situatie voor zowel uw organisatie als voor ons. Ons doel is om u te ontzorgen en tegelijkertijd een eerlijke en waardevolle oplossing te bieden voor uw gebruikte ICT-apparatuur.

ICT haal- en brengservice
Onze ICT haal- en brengservice is ontworpen om uw organisatie te voorzien van een naadloze en zorgeloze oplossing voor het transporteren van overtollige hardware. Ons toegewijde team staat klaar om uw IT-apparatuur op te halen op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Of het nu gaat om desktops, laptops, servers of andere apparaten, wij zorgen ervoor dat alles veilig wordt ingeladen en vervoerd naar onze faciliteit.

Bij W3E hechten we veel belang aan de veiligheid en verantwoordelijkheid tijdens het transport. Ons team bestaat uit ervaren professionals die bekend zijn met het veilig hanteren en verplaatsen van IT-apparatuur. We gebruiken robuuste verpakkingsmaterialen en zorgen voor een secure beveiliging tijdens het transport, om ervoor te zorgen dat uw hardware in optimale staat bij ons aankomt.

Eenmaal bij onze faciliteit aangekomen, wordt uw hardware zorgvuldig geïnspecteerd en verwerkt volgens de hoogste normen voor datavernietiging, hergebruik of recycling. Door te kiezen voor onze haal- en brengservice, kunt u vertrouwen op een efficiënt, betrouwbaar en milieubewust transportproces voor uw overtollige IT-apparatuur. We streven ernaar om het hele proces voor u zo moeiteloos mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een veilige en verantwoorde afhandeling van uw hardware.

Datavernietiging
Bij W3E nemen we datavernietiging uiterst serieus en streven we naar een onberispelijke bescherming van gevoelige bedrijfsinformatie. Onze datavernietigingsdienst is ontworpen om ervoor te zorgen dat geen enkel spoor van uw vertrouwelijke gegevens achterblijft en dat ze niet kunnen worden hersteld door derden.

We hanteren geavanceerde methoden en technologieën om ervoor te zorgen dat uw data op een 100% veilige en onherstelbare wijze wordt vernietigd. Dit omvat het gebruik van gespecialiseerde software voor datavernietiging, fysieke vernietigingstechnieken zoals shredderen en verpletteren van datadragers, evenals het uitvoeren van magnetische of optische vernietiging om ervoor te zorgen dat alle informatie permanent wordt gewist.

Onze procedures voor datavernietiging voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen en worden uitgevoerd door ervaren professionals die getraind zijn in het veilig hanteren van vertrouwelijke informatie. Bovendien zorgen we ervoor dat alle vernietigde materialen op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd, met inachtneming van alle relevante wet- en regelgeving met betrekking tot afvalverwerking en milieuvoorschriften.

Door te kiezen voor onze datavernietigingsdienst kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsinformatie in goede handen is en dat wij er alles aan zullen doen om de vertrouwelijkheid en veiligheid ervan te waarborgen. Met W3E kunt u met een gerust hart afscheid nemen van uw oude datadragers, wetende dat ze op een veilige en verantwoorde manier worden vernietigd.

Hergebruik van ICT apparatuur
Bij W3E streven we ernaar om duurzaamheid te bevorderen door het hergebruik van ICT-apparatuur te stimuleren. Dit omvat niet alleen het opnieuw inzetten van apparatuur binnen uw eigen organisatie, maar ook het ondersteunen van sociale en maatschappelijke doelen door middel van donaties aan goede doelen. We geloven in het potentieel van gebruikte IT-apparatuur om nog vele jaren van waarde te bieden, zelfs nadat deze niet meer aan uw bedrijfsbehoeften voldoet.

Door gebruik te maken van onze hergebruikdiensten draagt u niet alleen bij aan een vermindering van elektronisch afval, maar kunt u ook een positieve impact hebben op gemeenschappen en organisaties die mogelijk niet over de middelen beschikken om nieuwe apparatuur aan te schaffen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om herbruikbare apparatuur beschikbaar te stellen voor uw eigen medewerkers, waardoor zij kunnen profiteren van betrouwbare technologie tegen lagere kosten, terwijl tegelijkertijd uw organisatie haar ecologische voetafdruk verkleint.

Onze aanpak van hergebruik is gebaseerd op het principe van circulaire economie, waarbij we streven naar maximale waardebehoud van IT-apparatuur gedurende de gehele levenscyclus ervan. Door te kiezen voor hergebruik bij W3E draagt u actief bij aan een meer duurzame en verantwoorde benadering van IT-afvalbeheer, terwijl u tegelijkertijd de maatschappij en het milieu ten goede komt.

Recycling
Bij W3E nemen we onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus en daarom zetten we ons in voor een grondige en milieuvriendelijke recycling van apparatuur die niet meer geschikt is voor hergebruik. Onze recyclingprocessen zijn zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat elk onderdeel van de afgedankte apparatuur op de meest duurzame en verantwoorde manier wordt verwerkt.

Wanneer apparatuur niet meer geschikt is voor hergebruik, betekent dit niet dat het einde van de levenscyclus is bereikt. Integendeel, het markeert het begin van een nieuw proces waarin we de materialen en componenten van de apparatuur op een circulaire manier benaderen. Ons team van experts scheidt zorgvuldig de verschillende materialen zoals metalen, kunststoffen en elektronische componenten, zodat ze op een efficiënte manier kunnen worden gerecycled.

Door te kiezen voor onze recyclingdiensten kunt u erop vertrouwen dat uw afgedankte apparatuur op een verantwoorde wijze wordt verwerkt, waarbij de impact op het milieu tot een minimum wordt beperkt. We streven ernaar om waar mogelijk materialen te recyclen en te hergebruiken, waardoor we bijdragen aan het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen en het beperken van de hoeveelheid afval die naar stortplaatsen wordt gestuurd.

Bovendien voldoen onze recyclingprocessen aan alle geldende wet- en regelgeving op het gebied van afvalverwerking en milieubescherming, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw organisatie voldoet aan haar verplichtingen op het gebied van duurzaamheid en milieuwetgeving. Met W3E kunt u met een gerust hart afscheid nemen van uw afgedankte apparatuur, wetende dat het op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier wordt gerecycled.

Ontmantelen van serverruimtes
Naast onze eerder genoemde diensten, bieden wij ook uitgebreide ondersteuning bij de ontmanteling van uw serverruimte of datacenter. We begrijpen dat het ontmantelen van deze cruciale infrastructuur een complex proces kan zijn dat nauwkeurige planning en expertise vereist. Daarom staan onze ervaren professionals klaar om u te begeleiden bij elke stap van dit proces, van de eerste planning tot aan de uiteindelijke uitvoering.

Onze aanpak is gericht op het waarborgen van een vlotte, veilige en betrouwbare ontmanteling, waarbij we alle relevante aspecten in overweging nemen, zoals de fysieke locatie, de technische specificaties van de apparatuur, en eventuele beveiligings- en compliancevereisten. We zorgen ervoor dat uw serverruimte of datacenter efficiënt wordt ontmanteld, met minimale verstoring van uw lopende activiteiten.

Bovendien nemen we de verantwoordelijkheid voor de juiste verwijdering en afvoer van alle apparatuur en componenten die niet langer nodig zijn. We streven ernaar om zo veel mogelijk materialen te recyclen en te hergebruiken, in lijn met onze toewijding aan duurzaamheid en milieubescherming.

Met onze professionele en betrouwbare ontmantelingsdiensten kunt u erop vertrouwen dat uw serverruimte of datacenter op een gecontroleerde en georganiseerde manier wordt afgebouwd, zonder dat u zich hier zorgen over hoeft te maken. Wij nemen de last van dit proces uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een naadloze transitie naar de volgende fase van uw IT-infrastructuur.

W3E: uw transparante en betrouwbare IT-partner

Kiest u voor W3E als uw IT-partner, dan kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met onze IT-oplossingen draagt u bij aan een beter milieu, voldoet u aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en laat u zien dat u verantwoord omgaat met het afvoeren en verwerken van uw oude hardware. En dit alles op een duurzame en veilige manier. 

Start vandaag nog met duurzame en betrouwbare IT-oplossingen

Heeft u als bedrijf of organisatie binnen de zakelijke dienstverlening een IT-vraagstuk of wenst u een vrijblijvende offerte op maat? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies. Wij staan voor u klaar met onze duurzame en betrokken circulaire IT-oplossingen.

nl_NLDutch

Hoe kunnen we helpen?