Harde schijven wissen

Veilige verhuizing, vervanging of afvoering van uw datacenter componenten.

Het beschermen van bedrijfs- en persoonsgegevens is aan de orde van de dag. En terecht, want geen enkele organisatie of bedrijf zit te wachten op datalekken en de gevolgen ervan. De diensten van W3E zijn gericht op het veilig en professioneel verwijderen data op harde schijven en andere datadragers. W3E kan u helpen bij het handhaven van uw dataveiligheid en is onder andere gespecialiseerd in data wiping van harde schijven.

Het verwijderen van data op harde schijven door W3E

100% veilige en betrouwbare dataverwijdering

Dataverwijdering met certificaat en rapportage

Hergebruik of verkoop mogelijk na dataverwijdering

Draagt bij aan het milieu, MVO en circulaire economie

WEEELABEX-gecertificeerde afvoer

Uw digitale veiligheid, onze prioriteit

Wist u dat het simpelweg formatteren van harde schijven en SSD’s niet voldoende is om data permanent te verwijderen? Bij W3E gaan we dan ook verder dan dat om uw dataveiligheid te waarborgen. Onze geavanceerde methodes voor het wissen van alle datadragers zorgen ervoor dat er geen enkel spoor van uw vertrouwelijk en gevoelige informatie achterblijft datadragers zoals een harddisk, SSD, tablet, CD/DVD’s, telefoon, tape, geheugenkaarten of USB-sticks. Uw digitale veiligheid is onze prioriteit.

Dataverwijdering is duurzaam

Bij W3E begrijpen we niet alleen de noodzaak van veiligheid omtrent uw bedrijfsinformatie, maar ook de verantwoordelijkheid voor het milieu, MVO en een circulaire economie. Middels veilige en gecertificeerde dataverwijdering van uw harde schijven en andere datadragers, is de apparatuur na het wipen klaar om hergebruikt te worden. Dit is een voordeel van dataverwijdering ten opzichte van datavernietiging. Zo is uw data veilig gewist en zijn uw datadragers klaar voor een tweede leven. U kunt de apparatuur zelf opnieuw gebruiken of verkopen. Wenst u de apparatuur niet opnieuw in te zetten, bijvoorbeeld omdat het verouderd is? Dan kunt u dit door W3E op verantwoorde wijze, conform de regelgeving, laten afvoeren en recyclen. Wij zijn WEEELABEX-gecertificeerd.

Professionele en betrouwbare dataverwijdering

Het volledig verwijderen van data op harde schijven vereist precisie en betrouwbaarheid. Bij W3E beschikken we over AIVD-gecertificeerde Blancco Data Erasure software. Deze software is een veilige en betrouwbare manier voor dataverwijdering, met als groot voordeel dat de datadragers geschikt is voor hergebruik na het wipen. Apparatuur dat met Blancco is gewiped, wordt altijd voorzien van een clean disk statement. Uw dataverwijdering is dan ook 100% gegarandeerd bij het gebruik van Blancco software. Na het wissen van uw data is hetgeen wat erop stond nooit meer terug te halen. U ontvangt na de datawiping een gedetailleerd rapport/dataverwijderingscertificaat waarmee u kunt aantonen dat het verwijderen van uw data op een verantwoorde en veilige manier is gebeurd, bijvoorbeeld tijdens audits.

Voorkom datalekken

Wilt u meer weten over gegevensverwijdering- en vernietiging, datawiping conform AVG en het voorkomen van datalekken? W3E staat voor u klaar met een deskundig advies op maat. Bescherm uw data vandaag nog en vraag meer informatie of een vrijblijvende offerte aan door contact met ons op te nemen.

nl_NLDutch

Hoe kunnen we helpen?