Onderwijs

Op maat gemaakte IT-oplossingen voor uw organisatie.

In het onderwijs zijn snelle, veilige en innovatieve circulaire IT-oplossingen van cruciaal belang. W3E begrijpt de complexiteit van IT-management in de onderwijssector. Onze flexibele IT-oplossingen bieden u niet alleen gemak, maar dragen ook bij aan een duurzaam onderwijsbeleid.

w3e Circulaire economie in de ICT en het belang van verantwoord opkopen

Circulaire IT oplossingen in het onderwijs

Duurzaamheid en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) zijn belangrijke aspecten voor elke bedrijf of organisatie. In de onderwijssector is dat niet anders. Bij W3E bieden we dan ook circulaire IT-oplossingen. Wij kopen gebruikte hardware op, zorgen voor datavernietiging en kunnen ervoor zorgen dat de ICT apparatuur wordt hergebruikt (zowel binnen als buiten uw onderwijsinstelling) of milieuvriendelijk gerecycled wordt.

hardwware recycling w3e

Van A tot Z ontzorgd

W3E heeft jarenlange ervaring met circulaire IT-oplossingen voor het onderwijs. Onze focus ligt op gemak, duurzaamheid en kostenbesparing. Wij denken graag met u mee en bieden passende maatwerkoplossingen. Hierbij ontzorgen wij u gedurende het hele proces. Van basisscholen tot hoger onderwijs en universiteiten; W3E is uw betrouwbare partner is IT-services.

Onderwijs-IT diensten bij W3E

Bij W3E ontzorgen wij uw organisatie of bedrijf van A tot Z. Wij bieden u de volgende IT-services:

Opkopen van ICT apparatuur

W3E koopt gebruikte IT apparatuur tegen een eerlijke vergoeding. Zo levert uw oude hardware nog wat op.

ICT haal- en brengservice

Met onze eigen haal- en brengservice bent u verzekerd van een betrouwbaar en verantwoord transport van uw overtollige hardware.

Datavernietiging

W3E biedt 100% veilige en onherstelbare datavernietiging zodat gevoelige (bedrijfs)informatie niet in verkeerde handen kan vallen.

Hergebruik van ICT apparatuur

ICT apparatuur hergebruiken, doneren aan een goed doel of beschikbaar stellen voor uw eigen medewerkers. Duurzaam en milieuvriendelijk.

Recycling

Apparatuur die niet meer geschikt is voor hergebruik? Die recyclen wij op een milieuvriendelijke manier.

Ontmantelen van serverruimtes

Vlotte, veilige en betrouwbare ontmanteling van uw serverruimte of datacenter.

Bij W3E streven we ernaar om het onderwijs te ondersteunen met uitgebreide IT-oplossingen, zodat onderwijsinstellingen zich volledig kunnen concentreren op het bieden van hoogwaardig onderwijs. Hieronder presenteren we een overzicht van onze diverse diensten:

Opkoop van ICT apparatuur uit het onderwijs

Bij W3E begrijpen we de waarde van het maximaliseren van gebruikte IT-apparatuur in het onderwijs. Onze opkoopdienst begint met een grondige evaluatie van uw oude hardware, waarbij we een eerlijk en transparant prijsbeleid hanteren. Door te kiezen voor onze opkoopdienst kunt u rekenen op een vlotte afhandeling en een eerlijke vergoeding voor uw gebruikte ICT-apparatuur, waardoor u middelen kunt vrijmaken voor nieuwe investeringen in IT of andere onderwijsbehoeften.

ICT haal- en brengservice

Onze haal- en brengservice is ontworpen om onderwijsinstellingen te voorzien van een zorgeloze oplossing voor het transporteren van overtollige hardware. Ons toegewijde team staat klaar om uw IT-apparatuur veilig op te halen en te vervoeren naar onze faciliteit, waar het zorgvuldig wordt verwerkt volgens de hoogste normen voor datavernietiging, hergebruik of recycling.

w3e afvoer hardware home 001
w3e voorkom datalekken

Datavernietiging

Bij W3E nemen we de bescherming van gevoelige informatie uiterst serieus. Onze datavernietigingsdienst zorgt ervoor dat geen enkel spoor van vertrouwelijke gegevens achterblijft op afgedankte datadragers, waarbij we geavanceerde methoden en technologieën hanteren om ervoor te zorgen dat alle informatie permanent wordt gewist.

Hergebruik van ICT apparatuur uit het onderwijs

We streven naar duurzaamheid door het hergebruik van ICT-apparatuur te bevorderen. Door gebruik te maken van onze hergebruikdiensten kunnen onderwijsinstellingen een positieve impact hebben op het milieu en gemeenschappen ondersteunen die mogelijk niet over de middelen beschikken om nieuwe apparatuur aan te schaffen.

Recycling

Onze recyclingprocessen zijn zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat afgedankte apparatuur op een duurzame en verantwoorde manier wordt verwerkt, waarbij we streven naar maximale materiaalherwinning en minimalisering van de impact op het milieu.

Ontmantelen van serverruimtes in het onderwijs

Naast onze andere diensten bieden we uitgebreide ondersteuning bij de ontmanteling van serverruimtes of datacenters in het onderwijs. Ons ervaren team staat klaar om dit complexe proces te begeleiden, waarbij we zorgen voor een vlotte, veilige en betrouwbare afbouw, met minimale verstoring van lopende activiteiten.

w3e head 001 70

W3E: dé IT-partner voor de onderwijssector

Dankzij onze volledige ontzorging van A tot Z helpen wij uw IT-management te optimaliseren en vereenvoudigen. Zo ervaren uw medewerkers en leerlingen minimale hinder en hoeft uw IT-afdeling zich minder in te spannen. Bovendien draagt u bij aan een beter milieu en verkleinen we onze voetafdruk. U heeft niet langer te maken met IT-afvalstromen binnen uw organisatie. Zo kunt u zich richten op de kernactiviteiten binnen uw onderwijsinstelling. W3E doet de rest.

Meer weten over onze IT-oplossingen?

Wilt u meer weten over onze maatwerk circulaire IT-oplossingen of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. W3E staat voor u klaar. Uw hardware en data, onze zorg!

nl_NLDutch

Hoe kunnen we helpen?