Over ons

Welkom bij W3E, uw partner in de duurzame levenscyclus van ICT apparatuur.

Wij zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen en het verwerken van gebruikte en overtollige hardware en andere ICT-gerelateerde apparatuur. Met onze deskundige professionals streven we ernaar om onze klanten te voorzien van maatwerkoplossingen die aan hun specifieke behoeften voldoet. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige diensten die organisaties ondersteunen bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

De kernwaarden van W3E

Onze locatie

Hoewel wij trots zijn op onze thuisbasis in Bodegraven, weerhoudt het ons niet van het leveren van hoogwaardige IT-diensten door heel Nederland. Of het nu gaat om het verwerken, inkopen, verkopen of recyclen van overtollige ICT apparatuur; W3E is er om u hierin te ontzorgen, van A tot Z.

Ons team en onze aanpak

Ons hechte team, directe contacten, eigen opslag, logistiek en transport stellen ons in staat laagdrempelig communicatiekanalen, flexibiliteit en snelheid te garanderen. W3E biedt dan ook efficiënte oplossingen voor het afvoeren van afgeschreven ICT- en telecomapparatuur. Hierbij besparen we grondstoffen door materialen zoveel mogelijk te hergebruiken.

Onze missie

De missie van W3E is om duurzaamheid te bevorderen door e-waste te verminderen, natuurlijke hulpbronnen te behouden, onze voetafdruk te verkleinen, de CO2-uitstoot te verminderen, datalekken te voorkomen d.m.v. datavernietiging en bij te dragen aan een circulaire economie, waarbij we een positieve invloed hebben op de samenleving.

Onze visie

W3E streeft met haar circulaire ICT-oplossingen naar een groene wereld waarin ICT hardware efficiënt worden gebruikt en verantwoord worden afgevoerd, waarbij duurzame praktijken binnen de ICT-industrie de norm zijn. We willen leidend zijn in het bevorderen van hergebruik, recycling en verantwoorde en veilige datavernietiging. Zo dragen we bij aan een toekomst van circulaire IT en een gezondere planeet voor toekomstige generaties.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bij W3E is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen geen verplichting, maar een passie en een uitdaging. Wij dragen ons steentje bij aan het reduceren van CO2-uitstoot en roepen u op om samen met ons te werken aan een duurzame toekomst.

Certificering en betrouwbaarheid

W3E is volledig gecertificeerd. Wij geloven in het principe ‘afspraak is afspraak’ en hechten hier dan ook veel waarde aan. Voor u betekent dit gemoedsrust en een partner die alle diensten onder één dak heeft. Wel zo fijn!

Uw data, onze zorg

Wist u dat het simpelweg formatteren van harde schijven en SSD’s niet voldoende is om data permanent te verwijderen? Bij W3E gaan we dan ook verder dan dat om uw dataveiligheid te waarborgen. Onze geavanceerde methodes voor het wissen van alle datadragers zorgen ervoor dat er geen enkel spoor van uw vertrouwelijk en gevoelige informatie achterblijft datadragers zoals een harddisk, SSD, tablet, CD/DVD’s, telefoon, tape, geheugenkaarten of USB-sticks. Uw digitale veiligheid is onze prioriteit.

Overig aanbod

Naast het overnemen van laptop- en computerapparatuur, fungeren wij ook als een geregistreerd e-waste inzamelpunt (WeCycle van Stichting OPEN). U kunt uw apparatuur gratis bij ons inleveren, waarbij wij in overleg met u de aanwezige data veilig en onherstelbaar verwijderen.

Een comfortabele werkplek

Bij W3E geloven we in het geven van een tweede leven aan versleten of overtollige IT hardware. Tegelijkertijd streven we ernaar om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een fijne en comfortabele werkplek te bieden. Samen ontdekken we talenten en overbruggen we samen de afstand tot de arbeidsmarkt.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Graag nodigen wij u uit om meer over W3E te ontdekken door onze bedrijfsfilm te bekijken.

nl_NLDutch

Hoe kunnen we helpen?