ICT haal- en brengservice

Veilig en verantwoord afvoeren van uw ICT hardware.

Het veilig en verantwoord afvoeren van oude en overtollige hardware kan veel stress opleveren. U wilt dat dit op een verantwoorde en correcte wijze gedaan wordt. Daarom bieden wij een duurzame ICT haal- en brengservice door heel Nederland. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verantwoord en veilig afvoeren van uw oude elektronica. W3E maakt ICT afvoeren tot een soepel, gemakkelijk en veilig proces zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf of organisatie.
hardwware recycling w3e
w3e Circulaire economie in de ICT en het belang van verantwoord opkopen

ICT afvoer op maat

Of u nu oude computers, laptops, monitoren, datadragers, printers, mobiele apparatuur, snoeren of andere elektronische apparaten wilt inleveren; de dienstverlening van W3E is op maat gemaakt voor al uw behoeften. Wij zijn gespecialiseerd in het efficiënt en milieuvriendelijk afvoeren van ICT-afval. U kunt vertrouwen op onze deskundige ICT haal- en brengservice, die ervoor zorgt dat uw oude apparatuur op een verantwoorde manier wordt verwerkt. 

Volledig recyclingproces: van ophaalservice tot veilige datavernietiging

Bij W3E nemen we u het volledige recyclingproces uit handen. Vanaf het moment dat wij uw oude hardware ophalen tot aan veilige datavernietiging en recycling; u kunt rekenen op onze professionele aanpak. Wij streven ernaar om niet alleen uw elektronica op een duurzame manier af te voeren, maar ook om ervoor te zorgen dat gevoelige gegevens op een veilige manier worden vernietigd volgens de WEEELABEX-richtlijnen. Na afloop daarvan ontvangt u een officieel certificaat van vernietiging, wat u kunt tonen bij onder meer interne en externe audits.

Transport en logistiek door W3E

W3E wist ongewenste bestanden eenvoudig, snel en permanent met Blancco File Eraser. Wist u dat? Met onze handige haal- en brengservice bent u volledig ontzorgd.

Veilig transport door onze eigen ICT haal- en brengservice

W3E beschikt over een eigen transportafdeling. Hierdoor wordt uw ICT apparatuur op een veilige manier getransporteerd.

Gecertificeerde en veilige datavernietiging

Permanente verwijdering van bestanden, mappen en vrije schijfruimte volgens de strengste eisen, inclusief tijdelijke bestanden en cache.

Duurzame recycling volgens wettelijke richtlijnen

Met onze haal- en brengservice is duurzame recycling onze missie. Volgens wettelijke richtlijnen geven we ICT-apparatuur een tweede leven.

VIHB-, WEEELABEX- en ISO 9001 gecertificeerd

W3E voldoet aan de hoogste standaarden en certificeringen voor het afvoeren van ICT apparatuur.

Ontvang mogelijke restwaarde

Uw oude hardware heeft altijd restwaarde. Ontvang een gratis waardebepaling van uw IT apparatuur.

Zo gaan wij te werk bij W3E

Ontvang een waardebepaling

Ontvang een offerte op maat

Transport van uw ICT apparatuur

100% veilige afvoer

Voorkom datalekken dankzij onze professionele service

Als het gaat om het veilig afvoeren van IT middelen, is er geen ruimte voor fouten. Als uw gevoelige data in verkeerde handen valt, kunnen de gevolgen enorm zijn. De gegevens van uw klanten kunnen onbedoeld voor iedereen toegankelijk worden, wat men u niet in dank zal afnemen. Maar ook de gegevens van uw bedrijf en medewerkers kunnen in het geding komen, net als uw intellectuele eigendom, bedrijfsgeheimen en bedrijfsfinanciën. Als er datalekken ontstaan zal bovendien de reputatie van uw organisatie worden aangetast. Datalekken zijn dan ook rampzalig voor elk bedrijf of organisatie, hoe groot of klein deze ook is. Het herstellen van vertrouwen is een lastige zaak. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. W3E zorgt ervoor dat alle achtergebleven data op uw oude ICT-apparatuur veilig en volledig vernietigt worden. Een veilig gevoel!

Verantwoordelijke afvoer en verwerking van e-waste

Bij W3E staat veiligheid voorop bij het afvoeren van uw oude hardware.  Waar uw bedrijf of organisatie ook gesitueerd is; wij halen door heel Nederland uw oude elektronica op. Ons team kan alle logistiek van het ophalen en brengen naar onze vestiging voor u afhandelen. Onze ervaren medewerkers beschikken over de juiste kennis en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw apparatuur veilig en wel bij onze vestiging aankomt. Van daaruit zullen we uw oude elektronica volgens de hoogste normen recyclen, waarbij alles netjes gedocumenteerd wordt alvorens we aan de slag gaan met veilige datavernietiging en het recyclingproces. W3E maakt het verwerken van oude elektronica eenvoudig en betaalbaar. Wist u dat het u zelfs geld kan opleveren?

Oude apparaten inleveren voor geld

W3E biedt een eerlijke restwaarde voor uw oude ICT- en telecomapparatuur.  Zo kan uw oude hardware u zelfs geld opleveren. U kunt dit bijvoorbeeld weer investeren in nieuwe ICT apparatuur of het vernieuwen van uw ICT-infrastructuur. Op deze manier dragen we niet alleen bij aan een duurzaam milieu, maar stimuleren we ook hergebruik en waardecreatie uit uw oude elektronica.

Professionele ICT haal- en brengservice voor oude computers en andere elektronica

De ICT haal- en brengservice van W3E voor het afvoeren van uw oude IT apparatuur is professioneel en betrouwbaar. Met onze landelijke dekking garanderen we een snelle en efficiënte afhandeling. Kies voor W3E en laat ons uw betrouwbare partner zijn in het duurzaam afvoeren van uw ICT-afval. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met onze professionele ICT haal- en brengservice voor oude en overtollige elektronica.

Veelgestelde vragen - ICT haal- en brengservice

Als de totaal af te voeren hardware onder de 200 gram door ons wordt afgevoerd, rekenen wij €75 transportkosten, afhankelijk van de regio waarin u gevestigd bent. Wij bieden landelijke dekking en werken uitsluitend voor bedrijven (geen particulieren).
Wij spreken met u een datum en tijdstip af. Meestal kunnen we binnen 10 werkdagen na uw aanvraag bij u langskomen. Mocht dit door drukte of routeplanning iets langer duren, dan laten wij dat u uiteraard weten.
Graag. Als wij uw hardware komen ophalen, moet er een overdrachtsformulier getekend worden door iemand. Die persoon ontvangt ook een kopie hiervan. Zo is voor iedereen duidelijk welke apparatuur er wordt meegenomen.
nl_NLDutch

Hoe kunnen we helpen?