Zorg

Op maat gemaakte IT-oplossingen voor uw organisatie.

In een tijdperk waarin de gezondheidszorg evolueert, worden ook circulaire IT-oplossingen steeds belangrijker. Met jarenlange ervaring en een scherp oog voor de specifieke behoeften van zorginstanties, biedt W3E een scala aan IT-diensten die de efficiëntie en kwaliteit van uw IT-management optimaliseren.

Circulaire IT oplossingen in de zorg

Onze professionele medewerkers begrijpen de unieke uitdagingen waarmee zorginstellingen te maken krijgen op het gebied van IT. W3E stemt haar IT-diensten dan ook specifiek af op uw behoeften. Ons doel is om uw bedrijf of organisatie compleet te ontzorgen op het gebied van circulaire IT-oplossingen. Dit biedt u overzicht, gemak, tijdswinst, kostenbesparingen en u draagt bij een beter milieu.

Flexibiliteit en maatwerk

De zorgsector is een dynamische sector met flexibele behoeften. Speciaal voor de zorgbranche biedt W3E dan ook maatwerk. Of u nu een kleine zorginstelling heeft of een groot ziekenhuis; W3E heeft altijd passende IT-oplossingen die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Zorg-IT diensten bij W3E

Bij W3E ontzorgen wij uw organisatie of bedrijf van A tot Z. Wij bieden u de volgende IT-services:

Opkopen van ICT apparatuur

W3E koopt gebruikte IT apparatuur tegen een eerlijke vergoeding. Zo levert uw oude hardware nog wat op.

ICT haal- en brengservice

Met onze eigen haal- en brengservice bent u verzekerd van een betrouwbaar en verantwoord transport van uw overtollige hardware.

Datavernietiging

W3E biedt 100% veilige en onherstelbare datavernietiging zodat gevoelige (bedrijfs)informatie niet in verkeerde handen kan vallen.

Hergebruik van ICT apparatuur

ICT apparatuur hergebruiken, doneren aan een goed doel of beschikbaar stellen voor uw eigen medewerkers. Duurzaam en milieuvriendelijk.

Recycling

Apparatuur die niet meer geschikt is voor hergebruik? Die recyclen wij op een milieuvriendelijke manier.

Ontmantelen van serverruimtes

Vlotte, veilige en betrouwbare ontmanteling van uw serverruimte of datacenter.

Bij W3E streven we ernaar om de zorgsector te ondersteunen met uitgebreide IT-diensten, waardoor organisaties zich volledig kunnen concentreren op het leveren van hoogwaardige zorg.

Hieronder presenteren we een overzicht van onze diverse diensten:

Opkoop van ICT apparatuur uit de zorg

Bij W3E erkennen we de waarde van het optimaliseren van gebruikte IT-apparatuur binnen het onderwijs. Onze opkoopdienst begint met een zorgvuldige beoordeling van uw bestaande hardware, waarbij we een eerlijk en transparant prijsbeleid hanteren. Door voor onze opkoopdienst te kiezen, kunt u vertrouwen op een efficiënte afhandeling en een rechtvaardige vergoeding voor uw gebruikte ICT-apparatuur, waardoor u middelen vrijmaakt voor nieuwe investeringen in IT of andere onderwijsbehoeften.

ICT haal- en brengservice

Onze haal- en brengservice voor ICT is speciaal ontwikkeld om onderwijsinstellingen een moeiteloze oplossing te bieden voor het transporteren van overbodige hardware. Ons toegewijde team staat paraat om uw IT-apparatuur veilig op te halen en te transporteren naar onze faciliteit, waar het nauwgezet wordt verwerkt volgens de strengste normen voor datavernietiging, hergebruik of recycling.

w3e afvoer hardware home 001
w3e voorkom datalekken

Datavernietiging

Bij W3E hechten we veel waarde aan het beschermen van gevoelige informatie. Onze dienst voor datavernietiging verzekert dat er geen spoor van vertrouwelijke gegevens achterblijft op afgedankte datadragers. We maken gebruik van geavanceerde methoden en technologieën om ervoor te zorgen dat alle informatie permanent wordt gewist.

Hergebruik van ICT apparatuur uit de zorg

Ons doel is om duurzaamheid te bevorderen door het stimuleren van het hergebruik van ICT-apparatuur. Door gebruik te maken van onze hergebruikdiensten kunnen zorginstellingen een positieve invloed hebben op het milieu en gemeenschappen ondersteunen die mogelijk niet in staat zijn om nieuwe apparatuur aan te schaffen.

Recycling

We hebben onze recyclingprocessen zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat afgedankte apparatuur op een duurzame en verantwoorde wijze wordt verwerkt. Ons streven is om maximale materiaalherwinning te bereiken en tegelijkertijd de impact op het milieu te minimaliseren.

Ontmantelen van serverruimtes in de zorg

Als aanvulling op onze andere diensten bieden we uitgebreide ondersteuning bij het ontmantelen van serverruimtes of datacenters in de zorgsector. Ons ervaren team staat klaar om dit complexe proces te begeleiden, waarbij we zorgen voor een soepele, veilige en betrouwbare afbouw met minimale verstoring van lopende activiteiten.

w3e head 001 70

Focus op privacy en bescherming van gegevens

De zorgsector heeft met veel gevoelige gegevens te maken. Bescherming hiervan is dan ook van groot belang. W3E heeft beveiliging en privacy hoog in het vaandel staan. Dankzij onze 100% veilige en gecertificeerde datavernietiging, worden alle gevoelige gegevens die nog aanwezig zijn op uw oude hardware compleet en onherstelbaar vernietigt. Zo kan gevoelige informatie niet lekken of misbruikt worden door personen met verkeerde bedoelingen. Uw hardware en data, onze zorg.

W3E: van A tot Z ontzorgd

Heeft u een vraag over uw IT of bent u op zoek naar een maatwerk circulaire IT-oplossing voor uw zorginstelling? Neemt contact met ons op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. W3E ontzorgt u van A tot Z.

nl_NLDutch

Hoe kunnen we helpen?