Doneren

Doneer de opbrengst van uw ICT hardware aan het goede doel

Opbrengst naar het goede doel

Bij W3E geven we overtollige ICT- en telecomapparatuur een nieuw leven. Bedrijven, organisaties, scholen en particulieren kunnen bij ons terecht om hun afgeschreven hardware te recyclen. Wat voor velen als ‘afval’ wordt beschouwd, heeft voor W3E altijd waarde. Een unieke mogelijkheid die wij bieden, is om de restwaarde geheel of gedeeltelijk te doneren aan een goed doel naar keuze.

Ondersteuning van goede doelen

W3E heeft al talloze goede doelen kunnen steunen dankzij de vrijgevigheid van onze klanten. Door de restwaarde van overtollige ICT apparatuur te doneren, draagt u indirect bij aan organisaties zoals SOS Kinderdorpen, Unicef, Stichting ALS, War Child, CliniClowns en vele anderen. W3E neemt de zorg voor de donatie aan een goed doel volledig op zich, waardoor u met een simpele keuze een groot verschil maakt.

Zorgeloos recyclen

Bij W3E staat dataveiligheid hoog in het vaandel. Of u nu uw oude hardware verkoopt of doneert, onze gecontroleerde bedrijfsprocessen zorgen ervoor dat alle bedrijfsgerelateerde informatie volledig en onherstelbaar wordt verwijderd. Dit gebeurt in ons speciaal beveiligde magazijn in Bodegraven of bij u op locatie, waarna u een bewijs per datadrager ontvangt. Pas nadat de data is verwijderd, krijgt de hardware een tweede leven bij professionele partijen.

MVO en goede doelen en uw bedrijfsimago

Klanten zijn geneigd om eerder voor een bedrijf or organisatie te kiezen die kan aantonen een positieve bijdrage te leveren aan onze samenleving. MVO is een steeds belangrijker wordend citerium en hetzelfde geldt voor het bijdragen aan goede doelen. Naast dat u echt het verschil kunt maken op deze twee gebieden en is het dus ook een positieve boost voor het imago van uw organisatie.

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u twijfels over de waarde van uw oude hardware voor donatie? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te informeren over de mogelijkheden. Bel ons direct of stuur een e-mail. Ontdek hoe u met uw oude apparatuur niet alleen bijdraagt aan een duurzaam milieu, maar ook aan het welzijn van anderen.

nl_NLDutch

Hoe kunnen we helpen?