Vernietigen door Blancco Data Erasure software

Tegenwoordig bevatten enorm veel toestellen vertrouwelijke en gevoelige gegevens. Denk maar aan laptops, computers, servers, telefoons of tablets. Maar ook toestellen waar je niet meteen aan denkt kunnen zo’n gevoelige gegevens bevatten. Bijvoorbeeld printers of digitale camera’s. 

Gecertificeerde software met W3E datavernietiging

Blancco gecertificeerde software is de meest veilig manier om data te verwijderen en heeft als voordeel dat de gegevensdrager geschikt is voor hergebruik. Geen enkele andere data wiping software voor het erasen van gegevens op datadragers heeft dit niveau van naleving van strenge eisen. 

Apparatuur die met deze data-cleaner is gewiped, wordt altijd voorzien van een clean disk statement. Dit betekent dat dataverwijdering 100% gegarandeerd is bij het gebruik van Blancco software. Wij wissen uw data dragers op een manier zodat hetgeen wat erop stond nooit meer terug te halen is en u ontvangt daarvan een certificaat waarmee u aan kunt tonen dat dit op een verantwoorde manier is gebeurd.

Blancco is geautoriseerd door o.a. de Nederlandse Defensie, het Ministerie van Binnenlandszaken en zelfs de DOD (US Departement of Defense). Dit garandeert ook de vernietiging van geregistreerde gegevens voor bedrijven die moeten werken in het kader van Socks compliance. Blancco maakt gebruik van de modernste wis-technieken en per informatiedrager krijgt u een gedetailleerd rapport/dataverwijderingscertificaat.

Voor meer informatie over Blancco data erasure: www.blancco.com

Het komt wel eens voor dat harde schijven niet te overschrijven zijn, bijvoorbeeld als de schijf defect is. Ook dan zorgen we ervoor dat de data niet terug te halen is. In dat geval kunnen we magnetische schijven vernietigen door een Degausser of compleet vernietigen door shredderen.

nl_NLDutch

Hoe kunnen we helpen?